Vadset Tre AS Kontakt oss på 70 24 43 90
eller post@vadset.no

Om vareliste og forespørsler

Varelista kan brukes på forskjellige måter, enten som huskeliste som kan lastes ned og skrives ut. Eller som grunnlag til forespørsel. Oppgaven med å finne ut hvilket produkt man ønsker, hvor mye man trenger og å kunne skrive inn kommentarer eller spørsmål er ideen bak vareliste funksjonen.

Legge produkter inn i varelista

Eksempel på artikkel variant liste
På informasjon om produktene er der ofte en liste av lagerførte varianter. Disse kan legges til varelista med "Legg til vareliste"

Dette vil åpne en boks der du angir mengde og kan skrive egen kommentar eller spørsmål (kan endres senere).

Produktbyggern
Vi har et stort spekter av produkt som kan lages i mange utførelser så det er ikke mulig å lagerføre alt. Vi har derfor laget en produkt- bygger for å gi muligheten til å spør om tilbud på egen definerte utførelser.

Produktbyggern prøver å gi det mest aktuelle alternativene i forhold til produkt og muligheter i produksjon. Vi kan ikke garantere at alt er mulig eller at det kan aksepteres prismessig, men det er lov å spørre. Så skriv det gjerne som spørsmål i kommentarfeltet (kan endres senere).

Send som forespørsel

Og sende vareliste som forespørsel er en enkel prosess. Fra vareliste siden er der en "Send som forespørsel" knapp nederst i høyre hjørne. Denne leder til et skjema hvor navn og kontakt informasjon er etterspurt. Der er også valg om varen skal hentes eller levering. Også mulighet for mer generelle kommentar.

Når forespørsel er sendt vil du motta en kopi på din e-post. Vi vil behandle din forespørsel så raskt vi kan. Og sende deg et uforpliktende pristilbud på epost.

Den videre saksgangen er det du som har utspillet, vi ringer ikke eller plager folk for å få en avgjørelse. Vi vil avventer din ordre eller ytterligere spørsmål og eventuelle endringer på forespørselen.
I enkelte tilfeller vil vi forsøke å styre salget gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er spesielt i de tilfellene hvor vi allerede har fått en forespørsel fra byggmester eller entreprenør som skal utføre snekkerarbeidet. Vi vil nødig at det skal oppstå konflikter.

Send som bestilling

Noen kunder har allerede handla med oss tidligere og har nok informasjon om pris, betingelser og utførelse til å legge inn en ordre. Da er det selvsagt bare å sende varelista som bestilling.